Повернутися до звичайного режиму

ПОДОРОЖ ДО СТОЛИЦІ

Подорож до столиці.

Мандрівка чи подорож, похід чи екскурсія — це невід’ємна частина життя учнів Ветеринарного НВК «ЗШ – ДЗ». Завдячуючи нашим учителям, і у вихідні дні, і на канікулах ми постійно здійснюємо подорожі та походи.

Ось і під час роботи англомовного табору на базі нашого закладу 3 червня 2016 року ми, учні 5-8 класів, не зрадили своїй традиції і під керівництвом вчителя англійської мови Маренкової Ольги Вікторівни відправились до міста Києва.

Київ відомий на весь світ як одне із найкрасивіших європейських міст. Подорож до столиці була запланована давно, але в плани завжди втручались якісь більш важливіші обставини. Нарешті, настав момент, коли всі погодилися відкласти справи на потім і відвідати столицю. Приїхавши до міста, нам відразу стало зрозуміло, що Київ гарний перш за все тому, що він розташований на пагорбах, над Дніпром.

/Files/images/tijden_anglysko/P2140208.jpg

В ньому гарні будинки, широкі вулиці, обсаджені деревами. Найголовніша вулиця — Хрещатик, яка приводить до Майдану Незалежності. В його історичній частині знаходиться біля 1000 пам’ятників історії і культури. Побували ми і у Києво -Печерській Успенській Лаврі та на Європейській площі. Ми прогулялися Софіївським майданом, на якому розташований Національний архітектурно - історичний заповідник "Софія Київська”, який занесений як шедевр в список всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Ну і звичайно, яка ж екскурсія до Києва без Андріївського узвозу. Де можна побачити пам’ятник героям відомого фільму "За двома зайцями” (Проні Прокопівні та Свириду Петровичу) та Андріївську церкву ХVІІІ ст. і придбати різноманітні сувеніри, які ще довго будуть нагадувати про Київ. Побувавши біля пам’ятників Володимиру Великому, Княгині Ользі, Богдану Хмельницькому, Тарасу Шевченку, козаку Мамаю, ми дізнались про історичні події, легенди та повір’я України. А відвідавши Національний музей «Меморіал жертв Голодомору», ми вшанували пам’ять жертв найстрашнішої катастрофи українського народу.

Ця чудова поїздка залишила масу приємних та незабутніх вражень. Вам цікаво? Спробуйте! Рушайте у подорож! Ви залишитесь задоволеними!

/Files/images/tijden_anglysko/P2140203.jpg

Учні 5-8 класів

Ветеринарного НВК «ЗШ – ДЗ»

Кiлькiсть переглядiв: 167